Mengenai Kami

Polygon Traders Sdn Bhd telah ditubuhkan pada tahun 1975 dengan perniagaan terasnya dalam pembuatan dan pengagihan kosmetik rambut. Syarikat kami mempunyai lebih daripada 350 produk penjagaan rambut dari pewarnaan rambut, mengerinting, pelurus rambut, rawatan rambut, pencantikkan rambut seperti semburan rambut, mus, gel dan banyak lagi.


Pada tahun 1981, syarikat kami mengambil satu langkah utama ke dalam penyelidikan dan penyelenggaraan kulit kepala kerana ini adalah bahagian yang paling mampan dalam industri tersebut. Selepas ujian produk yang banyak, pihak syarikat akhirnya melancarkan siri pertama sistem penyelenggaraan rambut dan kulit kepala kami dipanggil 'Mau Plus', yang, dalam Bahasa Cina bermakna” Rambut Tumbuh”


 

Falsafah Mau Plus adalah menghasilkan produk untuk sistem penjagaan rambut yang sempat dimiliki oleh setiap rumahtangga dan menekankan kepentingan penjagaan kulit kepala dengan sistem penghantara nutrien yang berkesan di mana hanya unsur aktif botanikal semulajadi digunakan. Semua produk hanya diuji dengan cara klinikal dan Dermalogik dan tiada haiwan digunakan.


Sejak itu, Mau Plus menerima pertumbuhan dua angka setiap tahun dan siri produk kini dijual di lebih daripada 40 buah negara.


Pada tahun 2005, menampung kejayaan produk tanduk Mau Plus, kami telah melanjutkan R & D kita ke dalam pertumbuhan rambut di sekeliling mata. Selepas pelbagai ujian, siri okular zon telah dilancarkan pada tahun 2010 dengan produk pertumbuhan rambut untuk bulu mata dan kening.


Kami berbangga untuk mendakwa bahawa, Mau Plus- siri produk penjagaan rambut dan kulit kepala di rumah yang paling berkesan dan berjaya di Malaysia. Di negara-negara di mana kami memasar, kepulangan pelanggan setinggi 90% dicatatkan.