Mauplus adalah Penyelesaian


Bagaimana Mau Plus series dapat membantu?

  • Mau Plus Scalp Balancing Cleanser diperkayakan dengan Cold-Pressed Ginger Oil. Ia diformulasikan di Korea dan diubahsuaikan mengikut keperluan iklim tempatan. Formula unik ini akan membersih kulit kepala secara lembut dan seterusnya melarutkan Hydrophobic Lipids bagi menggalakkan kulit kepala yang lebih sihat untuk kitaran pertumbuhan rambut yang optimum. Ekstrak bahan aktif botani, terutamanya Cold-Pressed Ginger Oil akan memastikan bekalan nutrien yang lebih baik ke liang rambut.
  • Mau Plus Scalp Spa Treatment diperkayakan dengan campuran minyak penting dan membantu membasmi kuman, melega dan melembapkan kulit kepala, selepas penggunaan cucian mendalam Mau Plus Scalp Balancing Cleanser.
  • Mau Plus Hair Serum diperkayakan dengan Cold-Pressed Ginger Oil, sejenis serum herba yang ringan tetapi berkuasa. Kewujudan Cold-Pressed Ginger Oil dan elemen-elemen penting membekalkan nutrien-nutrien yang mencukupi ke liang rambut dan juga ke otot arrector pili.
  • Mau Plus Hair Follicle Revitalizer diperkayakan dengan campuran bahan-bahan semulajadi aktif bagi menyediakan penjagaan istimewa ekstra untuk rambut gugur yang mula kelihatan pada peringkat tinggi. Bahan penguat ini membantu menggalakkan peredaran dan pertambahan aliran darah ke kulit kepala dan seterusnya memberi peluang bekalan nutrien semulajadi badan menyuburkan liang rambut. Ia juga melindungi kulit kepala terhadap kesan toksik akibat sinar matahari dan juga memanjangkan peringkat anagen rambut.
 

Mengapa produk ini berkesan untuk anda?

Produk-produk Mau Plus saling bekerjasama bagi menghasilkan persekitaran yang sihat untuk rambut sihat.


Bagaimana Untuk Saya Menghasilkan Persekitaran Yang Sihat?

  • Dengan cara menggunakan Mau Plus Balancing Cleanser untuk menghilangkan DHT secara lembut dan pertumbuhan rambut dari kulit kepala, tanpa menanggalkan minyak semulajadi yang menjadikan kulit kepala sihat.
  • Dengan cara menggunakan Mau Plus Scalp Spa Treatment untuk mengekalkan tenaga dan kelembapan ke atas kulit kepala, pada masa yang sama melembapkan rambut.
Panduan Kilat:

Mau Plus Hair Serum and Mau Plus Hair Follicle Revitalizer adalah apa yang anda perlukan untuk rambut yang tebal dan lebat. Ia menyuburkan rambut seumpama susu kepada bayi.

Apakah makna rambut sihat?

Rambut sihat, sebaigamana yang anda lihat di iklan, bermakna rambut yang kuat dan anjal, berkilat, lebat dan lembut bila disentuh.

Mau Plus mengambilberat terhadap rambut anda secara semulajadi, menjadikan rambut anda sihat, idaman setiap orang!Oleh Itu?

  • Selepas menggunakan Mau Plus, rambut anda akan mampu bertahan terhadap penggunaan bahan rawatan kimia rambut.
  • Malah, rambut yang halus akan menjadi tebal dan lebat.